Ζώδια Παρασκευής

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΚΡΙΟΣ
Σκέφτεστε πολύ έντονα το τελευταίο διάστημα να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση, καθώς έχετε ανακαλύψει καινούριους τομείς που σας ενδιαφέρουν και είστε γεμάτοι ενθουσιασμό για τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας. Η μέρα είναι ιδανική για καινούρια ξεκινήματα, για σημαντικές αγορές καθώς και για αγοραπωλησίες ακινήτων και γης.

Ιδιαίτερη προσοχή πώς θα φερθείτε στο ταίρι σας, καθώς έχετε μια τάση να απαιτείτε την προσοχή του ακόμα και στις πιο ακατάλληλες στιγμές. Σήμερα ειδικά, είναι πολύ πιθανό να προκληθεί έντονος καυγάς εξαιτίας της δικής σας επιμονής να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες σας.


ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα, θα ανατραπεί ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες της ζωής, εξαιτίας μια δυσάρεστης είδησης που θα σας ταρακουνήσει συθέμελα. Η ανάγκη σας να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και την οικογένεια, σας ωθεί στην οργάνωση ενός ταξιδιού-έκπληξη και θα είστε γεμάτοι αδημονία να τους το ανακοινώσετε. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για σημαντικά ραντεβού, ούτε για την προώθηση των υπηρεσιών σας.

Έχετε ερωτευτεί παθιασμένα έναν Κριό και αντί να κρατάτε μια ώριμη στάση δείχνοντας μέχρι ενός σημείου τις προθέσεις σας, αντιδράτε σαν μικρά παιδιά και περνάτε εντελώς διαφορετικά μηνύματα. Αν μπείτε εσείς στη θέση του, θα διαπιστώσετε πως ποτέ δεν θα φανταζόσασταν ούτε καν πως σας συμπαθεί, πόσο μάλλον να σας έχει ερωτευτεί κιόλας..


ΔΙΔΥΜΟΣ
Με το ζόρι σήμερα θα αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, καθώς βγαίνει στην επιφάνεια η συσσωρευμένη κούραση της εβδομάδας και σε συνδυασμό με κάποια υπαρξιακά θέματα που σας απασχολούν, το αποτέλεσμα είναι η πλήρης αποδιοργάνωση και έντονες τάσεις φυγής. Εφόσον δεν παράγετε έργο, ασχοληθείτε με την τόνωση της ψυχολογίας σας, μέσω επαφών με φίλους. Βγείτε να ξεσκάσετε, γιατί στο τέλος θα εκραγείτε.

Όταν ενθουσιάζεστε με έναν καινούριο έρωτα, παραβλέπετε όλους τους υπόλοιπους παράγοντες που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα επηρεάσουν την εξέλιξη της σχέσης σας. Κοινώς ζείτε τις στιγμές σαν να μην υπάρχει αύριο, έλα όμως που υπάρχει και αργά ή γρήγορα θα βρεθείτε αντιμέτωποι μαζί του..


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Βάλτε σήμερα μια τάξη σε επαφές και συναντήσεις που θα πρέπει να γίνουν από εβδομάδα και αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα, καθώς επικρατεί μια έντονη τάση για να κάνετε κάτι ανατρεπτικό, που μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις και επιπόλαιες ενέργειες. Κάποιες αγορές για τον εαυτό σας θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθησή σας και θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας.

Από το απόγευμα και μετά, είναι ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της κοινωνικής σας ζωής. Επικοινωνήστε με φιλικά σας πρόσωπα, δίχως να περιμένετε να κάνουν εκείνα την πρώτη κίνηση. Προτού παρεξηγηθείτε που δεν κάνουν προσπάθεια να συναντηθείτε, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να είναι χαμένα στα προβλήματά τους.


ΛΕΩΝ
Σήμερα είστε σε μια φάση «ό,τι βρέξει ας κατεβάσει» και δεν σας αγγίζει καμία αντιξοότητα που μπορεί να συναντήσετε. Κατά έναν περίεργο τρόπο δεν έχετε καθόλου άγχος σχετικά με επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα και όλο αυτό σας βοηθά να αντιμετωπίσετε με περισσή σιγουριά και αυτοπεποίθηση εκείνους που θα σας προτείνουν μια καινούρια συνεργασία. Βάλτε όρους που σας συμφέρουν, τώρα που έχετε την εσωτερική δύναμη να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν.

Θέλετε να ξοδέψετε χρήματα για τον εαυτό σας, αλλά τα κατάλοιπα του παρελθόντος σας κρατούν σε θέση άμυνας και αποφεύγετε αισθητά τις απολαύσεις, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα την έλλειψη κοινωνικής ζωής και ψυχαγωγίας. Βγείτε, διασκεδάστε και απολαύστε όμορφες στιγμές με φιλικά σας πρόσωπα. Το αξίζετε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ταξίδια και μετακινήσεις θα γίνουν με ιδιαίτερη ευκολία σήμερα και εκτός από τα ωφέλη που θα έχετε σε σχέση με τα επαγγελματικά σας, θα είναι μια καλή ευκαιρία να αλλάξετε παραστάσεις και να τονώσετε την ψυχική σας ευεξία. Ταυτόχρονα, σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε ορισμένες πρωτότυπες αγορές για το σπίτι και την οικογένεια και να επισκεφτείτε μέρη μοναδικής ομορφιάς.

Σας απασχολεί ένα οικογενειακό ζήτημα και μέχρι να επιλυθεί, το μόνο που κάνετε, είναι να αφήνετε τη ζωή να σας προσπερνά δίχως να απολαμβάνετε τις στιγμές. Όσο κι αν πιέζετε καταστάσεις, είναι υπεράνω των δυνατοτήτων σας να επηρεάσετε τα γεγονότα. Μάθετε να δέχεστε την πραγματικότητα ως έχει εκτιμώντας τη ζωή και θα σας έρθουν όταν πρέπει αυτά που επιθυμείτε.


ΖΥΓΟΣ
Είστε διατεθειμένοι να απαρνηθείτε τις προσδοκίες σας εις χάριν ενός αγαπημένου σας προσώπου που έχει εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις με εσάς και ενώ γνωρίζετε εκ των προτέρων πως θα είστε δυστυχισμένοι εφόρου ζωής, παρ όλα αυτά, υποκύπτετε στις πιέσεις του. Αυτή η τακτική είναι θέμα χρόνου να σας οδηγήσει σε απότομα ξεσπάσματα, οπότε διεκδικήστε την ελευθερία επιλογής που είναι δικαίωμά σας και μην καταδικάζετε τον εαυτό σας να ζήσει με απωθημένα και ανεκπλήρωτα όνειρα.

Σας έχει γοητεύσει ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε μεγάλη διαφορά ηλικίας και ενώ προσπαθείτε να επιβληθείτε στον εαυτό σας, η συνεχής πολιορκία από την πλευρά του, το καθιστά ακόμα πιο δύσκολο.Από τη μια σκέφτεστε να μην ξαναεπικοινωνήσετε μαζί του, από την άλλη όμως, δεν βλέπετε πότε θα έρθει η στιγμή που θα σας πάρει τηλέφωνο. Είστε σε πλήρη σύγχυση και δύσκολα θα βγείτε από το αδιέξοδο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα, θα σας εκνευρίζουν όλα πάνω σας. Τα μαλλιά σας, τα ρούχα σας, η μύτη σας και οτιδήποτε άλλο μπορεί να θεωρείτε άσχημο που χρήζει άμεσης βελτίωσης, με αποτέλεσμα να σπαταλήσετε αρκετό χρόνο και χρήμα για να κάνετε κάποιες βελτιώσεις, αλλά μάταια. Η μέρα είναι περίεργη όσον αφορά την κρίση σας και μπορεί να κάνετε κάποιες αλλαγές πάνω σας που αργότερα θα μετανιώσετε και ποιος σας ακούει.. Μην παρασύρεστε από την αισθηματική κατάσταση της στιγμής.

Η συνεχής επαφή με τους φίλους σας, από τη μια έχει σαν αποτέλεσμα να αισθάνεστε πάρα πολύ άνετα μαζί τους και να μοιράζεστε και την πιο παράλογη σκέψη σας, η πολλή οικειότητα όμως, μπορεί να σας οδηγήσει σε λόγια και ενέργειες που θα τους προκαλέσουν αμηχανία. Μην ξεπερνάτε τη λεπτή γραμμή των ισορροπιών. Δύσκολα θα τις επαναφέρετε άπαξ και διαταραχθούν.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα απαιτεί μια συντονισμένη προσπάθεια από κοινού με τους συνεργάτες σας, ώστε να ξεπεραστούν προβλήματα τεχνικού κυρίως χαρακτήρα, που θα κάνουν τη ζωή σας δύσκολη και θα σας εκθέσουν σε εργοδότες. Γενικά θα χρειαστεί να είστε σε συνεχή εγρήγορση και να αποτρέπετε διαρκώς τη δημιουργία δυσάρεστων γεγονότων, κάτι που θα σας εξαντλήσει τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά, αλλά στο τέλος θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση που δεν υποκύψατε στις δυσκολίες.

Έχετε βάλει στόχο να χάσετε κάποια κιλά μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και κοντεύετε να πείτε το «ψωμί – ψωμάκι». Αρχικά αποβάλλετε την εμμονή σας με τη ζυγαριά και ξεκινήστε να τρέφεστε σωστά. Με το να υποσιτίζεστε, το μόνο που θα καταφέρετε, θα είναι προβλήματα με την υγείας σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ιδανική μέρα για να κάνετε μια νέα συνεργασία, ή για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση καθώς υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές για επιτυχίες και αύξηση των κερδών σας. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να μην κρίνει τόσο αυστηρά όσου έχουν να σας προτείνουν κάτι εξαιτίας κάποιων ατυχιών που είχατε στο παρελθόν. Πλέον έχετε γυρίσει μια νέα σελίδα στη ζωή σας, οπότε θα πρέπει να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας και να κρίνετε πιο αντικειμενικά άτομα και καταστάσεις.

Βάλτε κάποια όρια στην κτητικότητα του συντρόφου σας όσο είναι καιρός. Αν επιτρέψετε από την αρχή της σχέσης σας να σας καταδυναστεύει, είναι αστείο να περιμένετε πως θα αλλάξει στάση αργότερα. Διαφυλάξτε την προσωπική σας ελευθερία και κάντε την με ελαφρά πηδηματάκια.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου, που μπορεί να σημαίνει τη λήξη μιας συνεργασίας και το ξεκίνημα μιας άλλης πολύ πιο συμφέρουσας για εσάς, ή την αλλαγή κατεύθυνσης σε περίπτωση που αποφασίσετε πως δεν έχετε πλέον άλλη υπομονή να δουλεύετε και να μην αμείβεστε όσο σας αξίζει. Όπως και να έχει, η μέρα είναι ιδανική για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας.

Προβληματισμοί και ανεπίλυτα αισθηματικά ζητήματα, έχουν ως αποτέλεσμα την έντονα εριστική η συμπεριφορά απέναντι στο ταίρι σας. Ενδεχομένως να σας τη δίνουν ακόμα και οι πιο απλές και καθημερινές του συνήθειες και να βάζετε τις φωνές για το παραμικρό. Αν είναι να πείτε κάτι, πείτε το στα ίσια και μην ψάχνετε χαζές αφορμές για να ξεσπάσετε.


ΙΧΘΥΣ
Προσέξτε σήμερα εσείς οι Ιχθύς, καθώς από τον πολύ ενθουσιασμό σας που ήρθε επιτέλους η Παρασκευή, μπορεί να κάνετε μια μεγάλη γκάφα και δεν θα ξέρετε μετά πώς να τη μαζέψετε. Η μέρα είναι ιδανική για να συνάψετε σχέσεις με έναν μελλοντικό συνεργάτη καθώς και για να οργανώσετε ένα ταξίδι που σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε εντός των ημερών. Αποφύγετε σημαντικές αγοραπωλησίες.

Η ρουτίνα της καθημερινότητας σας έχει κουράσει κυρίως ψυχολογικά και αναζητάτε κάτι ρηξικέλευθο που θα σας εξιτάρει. Ταυτόχρονα, έχετε ερωτευθεί και ένα άτομο μικρότερης ηλικίας, οπότε δεν χρειάζεται να ψάχνετε. Έχετε βρει ήδη κάτι που σας αναστατώνει. Το θέμα είναι πότε θα πάψετε να αισθάνεστε άσχημα με αυτό.


Share on :
 
Copyright © 2016 Newsweek.gr