Παντελής Παντελίδης: Απίστευτες εκδηλώσεις λατρείας στον τάφο του

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Γεμίζει κόσμο το νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης καθημερινά καθώς άνθρωποι κάθε ηλικίας εξακολουθούν να αφήνουν λουλούδια ή σημειώματα για τον αγαπημένο τους Παντελή Παντελίδη.

Με δάκρυα στα μάτια και (αρκετοί) φορώντας μαύρα ρούχα οι θαυμαστές και οι θαυμάστριές του άτυχου τραγουδιστή γίνονται ένα γύρω από τον τάφο του σιγοτραγουδώντας τις μεγάλες του επιτυχίες.

Οι εκδηλώσεις λατρείας συνεχίζονται στο κοιμητήριο όσο και στο σημείο όπου ο 32χρονος άφησε την τελευταία του πνοή. Χθες το απόγευμα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Μακρογαμβράκη γύρω από το μαρμάρινο μνήμα συγκεντρώθηκε για ακόμα μία φορά πλήθος κόσμου.
Μάλιστα, το βασικό κομμάτι του μνήματος φαίνεται να ολοκληρώθηκε πολύ γρήγορα, γιατί η λατρεία του κόσμου ήταν τέτοια που κάποιοι έφταναν στο σημείο και έφευγαν με μια χούφτα χώμα.


Την ίδια στιγμή ο τάφος είναι γεμάτος με λουλούδια, φωτογραφίες του Παντελή Παντελίδη και εικόνες Αγίων. Ενώ, δεν λείπουν και τα γράμματα που απευθύνονται στην οικογένειά του, που περνά τόσο δύσκολες ώρες.

Share on :
 
Copyright © 2016 Newsweek.gr