"Θα πεθάνω, είναι τα μωρά μου εδώ" - Φρικτό έγκλημα! Έσφαξε την γυναίκα του με 23 μαχαιριές

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Ανατριχίλα προκαλεί το τηλεφώνημα της 20χρονης Lauren Master στις αρχές λίγο πριν ξεψυχήσει.

"Είναι τα μωρά μου εδώ, βοηθήστε με. Θα πεθάνω", είπε στις αρχές λίγο μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον σύζυγό της Paul Withers. Μετά από καυγά που είχαν την έσφαξε με 23 μαχαιριές.

O 22χρονος φέρεται να αγκάλιασε τον γιο του Tyler και του είπε "να είσαι καλό παιδί και να προσέχεις τον αδερφό σου Oscar" πριν φύγει από το σπίτι. Η Lauren ξεψυχούσε μέσα σε μια λίμνη αίματος στο πάτωμα της κουζίνας, ενώ τα δύο αγοράκια τους, 3 και 1 ετών, έβλεπαν τηλεόραση στο διπλανό δωμάτιο.



Στο δικαστήριο έγινε γνωστό πως πάλευε να σταθεί στα πόδια της και να φτάσει το τηλέφωνο για να φωνάξει ασθενοφόρο. Στο τηλεφώνημά της στις αρχές ακούγεται να λέει "έχω μαχαιρωθεί παντού τόσες πολλές φορές, δεν μπορώ να αναπνεύσω. Αιμορραγώ πολύ. Χρειάζομαι βοήθεια. Τα μωρά μου είναι εδώ. Βοηθήστε με, θα πεθάνω".

Ήταν ο μικρός Tyler που άνοιξε την πόρτα στις αρχές, με τους αστυνομικούς να βρίσκουν τη Lauren πεσμένη μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ο 3χρονος φώναζε "μαμά, μαμά" δείχνοντας προς το μέρος της και πριν τον απομακρύνουν από το σημείο οι αστυνομικοί.

Ο ενός έτους αδερφός του Oscar καθόταν στο σαλόνι βλέποντας τηλεόραση, με τον πρώτο αστυνομικό που είδε το θέαμα να εκτιμά ότι ο Tyler μπορεί να παρακολούθησε τη μητέρα του να πεθαίνει.
Share on :
 
Copyright © 2016 Newsweek.gr