Πολύχρωμη χοιρινή τηγανιά που τσιμπάει…

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Μην σας φοβίσει δεν καίει απλά τσιμπάει λίγο….


Υλικά

1 κιλό χοιρινή τηγανιά (κυβάκια μεσαίου μεγέθους)
1/2 κόκκινη πιπέρια κομμένη σε λωρίδες
1/2 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
1/2 πορτοκαλί πιπέρια κομμένη σε λωρίδες
1/2 κ.γλυκού σκόρδο σε σκόνη
8-9 σταγόνες ταμπάσκο
1/2 κρασοπότηρο λευκό κρασί
χυμό από 1 λεμόνι
λάδι
ρίγανη
αλάτι, πιπέρι
πάπρικα

Εκτέλεση

Πλένετε την τηγάνια. Την βάζετε σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι με ένα ποτήρι νερό να βράσει. Μόλις πιει όλο το νερό, ρίχνουμε το λάδι και τις πιπεριές. Τηγανίζουμε την τηγάνια μέχρι να ροδίσει. Σβήνουμε την τηγανιά με το κρασί.

 

Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Αφήνουμε την τηγανιά να βράσει με το κρασί για 2-3 λεπτά.

Σβήνουμε το μάτι και σερβίρουμε….
Share on :
 
Copyright © 2016 Newsweek.gr