Νόστιμα και λαχταριστά για μικρούς και μεγάλους!
Αγαπημένη…
γεύση από τα παιδικά μας χρόνια! Η πραλίνα ταιριάζει με όλα και συνεχίζει να μας ξετρελαίνει! Εκτός όμως από γλάσο για κέικ, μπορείς να τη βάλεις ως γέμιση σε κρουασάν για να φτιάξεις ένα από τα πιο γρήγορα γλυκά και να εντυπωσιάσειςμε 3 κινήσεις!
Υλικά
1 πακέτο ατομικές στρογγυλές σφολιάτες
1 μικρό βάζο μερέντα πραλίνα
τρούφα
Εκτέλεση
Ανοίγουμε κάθε ατομική στρογγυλή σφολιάτα και βάζουμε στη μέση 1 κ.γλ. πραλίνα και βρέχουμε γύρω γύρω με λίγο νερό τις άκρες. Με ένα πιρούνι κλείνουμε σε σχήμα μισοφέγγαρου. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα για 30″. Μόλις τα βγάλουμε ρίχνουμε από πάνω τρούφα σοκολάτα και τα σερβίρουμε ζεστά.
Αγαπημένη…
γεύση από τα παιδικά μας χρόνια! Η πραλίνα ταιριάζει με όλα και συνεχίζει να μας ξετρελαίνει! Εκτός όμως από γλάσο για κέικ, μπορείς να τη βάλεις ως γέμιση σε κρουασάν για να φτιάξεις ένα από τα πιο γρήγορα γλυκά και να εντυπωσιάσειςμε 3 κινήσεις!
Υλικά
1 πακέτο ατομικές στρογγυλές σφολιάτες
1 μικρό βάζο μερέντα πραλίνα
τρούφα
Εκτέλεση
Ανοίγουμε κάθε ατομική στρογγυλή σφολιάτα και βάζουμε στη μέση 1 κ.γλ. πραλίνα και βρέχουμε γύρω γύρω με λίγο νερό τις άκρες. Με ένα πιρούνι κλείνουμε σε σχήμα μισοφέγγαρου. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα για 30″. Μόλις τα βγάλουμε ρίχνουμε από πάνω τρούφα σοκολάτα και τα σερβίρουμε ζεστά.