Μια συνταγή για ένα δροσερό, απλό, πανεύκολο, και το σημαντικότερο νόστιμο γλυκό ψυγείου !!!
Τη συνταγή μας την έστειλε η φίλη του “Sintayes.gr” Ειρήνη Αλεξανδράκη. Δοκιμάστε το …
Υλικά συνταγής
1 πακέτο πατισερί κρέμα ζαχαροπλαστικής εμπορίου ή φτιάξτε τη δική σας []
1 πακέτο τυρί Φιλαδέλφεια
μπισκότα γεμιστά με άσπρη κρέμα [όρεο]
Εκτέλεση συνταγής
Ετοιμάζουμε τη κρέμα ζαχαροπλαστικής σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, ή φτάχνουμε τη δική μας, προσθέτουμε το τυρί κρέμα και χτυπάμε το μείγμα μας με το μίξερ χειρός μέχρι να ομογενοποιηθούν και να αφρατέψουν τα υλικά.
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μούλτι.
Σε ένα βαθύ μπολ [προτιμήστε σε σχήμα κώνου] βάζουμε σε στρώσεις ξεκινώντας από τα μπισκότα, μετά τη κρέμα κ.ο.κ. μέχρι να τελειώσουν τα υλικάς, φροντίζοντας να τελειώσουμε με τη στρώση μπισκότου. Διακοσμούμε [προαιρετικά] με τρίμμα λευκής σοκολάτας και βάζουμε το γλυκό μας στο ψυγείο να κρυώσει.
Τη συνταγή μας την έστειλε η φίλη του “Sintayes.gr” Ειρήνη Αλεξανδράκη. Δοκιμάστε το …
1 πακέτο πατισερί κρέμα ζαχαροπλαστικής εμπορίου ή φτιάξτε τη δική σας []
1 πακέτο τυρί Φιλαδέλφεια
μπισκότα γεμιστά με άσπρη κρέμα [όρεο]
Εκτέλεση συνταγής
Ετοιμάζουμε τη κρέμα ζαχαροπλαστικής σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, ή φτάχνουμε τη δική μας, προσθέτουμε το τυρί κρέμα και χτυπάμε το μείγμα μας με το μίξερ χειρός μέχρι να ομογενοποιηθούν και να αφρατέψουν τα υλικά.
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μούλτι.