Παγωτό βανίλια με μαλακό τυρί & σοκολάτα Toblerone

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Μια πολύ εύκολη συνταγή για ένα παγωτό από τα χεράκια σας που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Παγωτό βανίλια με μαλακό τυρί με σοκολάτα Toblerone.

Υλικά συνταγής

250 γρ. τυρί κρέμα (τύπου Philadelphia)

1/3 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη

1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος πλήρης

100 γρ. σοκολάτα Toblerone, ψιλοκομμένο



1.200 λίτρα παγωτό βανίλια, μαλακωμένο

Εκτέλεση συνταγής

Βάζετε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια και τα χτυπάτε με το μίξερ μέχρι να μαλακώσει και αφρατέψει το μείγμα. Προσθέτετε σταδιακά και τη κρέμα γάλακτος, συνεχίζοντας συνεχώς το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθεί.

Έχετε ήδη αφήσει το παγωτό εκτός ψυγείου να μαλακώσει ώστε να μπορείτε να το ανακατέψετε. Το μεταφέρετε σε μεγάλο μπολ, προσθέτετε το μείγμα τυριού και τη ψιλοκομμένη σοκολάτα Toblerone και ανακατεύετε μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
Στρώνετε [προαιρετικά] σε μακρόστενη φόρμα του κέϊκ στρωμένη με μεμβράνη. Βάζετε το παγωτό στο ψυγείο να παγώσει και σερβίρετε. Ψιλοκόβετε λίγη σοκολάτα Toblerone ακόμα και γαρνίρετε.

Εναλλακτικά βάζετε το παγωτό σε μπολ ή τάπερ και σερβίρετε σε μπολ ή ποτήρι με ένα κομματάκι Toblerone.
Share on :
 
Copyright © 2016 Newsweek.gr